Afval composteren en peuken elimineren met Seavents!  

Seavents is opgericht door drie surfers met een passie voor natuur, de oceaan en een onuitputtelijke motivatie en energie om onze speeltuin (strand&zee) te beschermen tegen wegwerpmentaliteit en milieuvervuiling. Seavents helpt festivals om Zero-Waste te worden met als doel: Zo min mogelijk (rest)afval in de verbrandingsoven te laten belanden en zoveel mogelijk grondstoffen te herwinnen. Dus is het fantastisch dat ze dit jaar naar MadNes komen!

Op MadNes 2024 gaan ze het gebruik van single-use plastics op het foodcourt elimineren. Dit doen ze door een groot gedeelte van het afval direct tijdens het festival om te zetten in bruikbare grondstof, met behulp van een composteermachine. Kom gerust een kijkje nemen en gooi je bordjes en bestek in deze machine als je klaar bent met eten. 

Daarnaast zullen ze de bezoekers activeren en motiveren om hun sigarettenfilters niet meer op de grond te gooien met behulp van onze STUB - Pocket Ashtrays. Als rokende MadNes bezoeker ontvang je deze gratis bij de ingang van het festival. De Seavents crew is het hele weekend op MadNes te vinden en zal je inspireren om anders over afval na te gaan denken. 

Zero Waste - altijd feest!