MadNes en Slacktivity!

Slacktivity is geen onbekende op MadNes. Al jaren verzorgt het team van Jonas Konijnenberg de workshops op de welbekende slackline. Een team van ervaren pro’s, kan jullie de mooiste en beste moves aanleren. Deze workshops zijn van verschillende moeilijkheidsgradaties.

Ben je nog niet eerder in aanraking geweest met de sport slackline?? Pak dan je kans op MadNes!!! Je kunt altijd komen slacklinen; er zijn voldoende slacklines! Wil je leren van de pro’s? Schrijf je dan in voor één van de workshops.   

Binnen het team van Jonas zitten dit jaar ook een aantal demo sporters om de moeilijkste tricks te showen!!

Absolute beginner workshop
Dit is de workshop slacklinen voor als je nog nooit eerder op een slackline gestaan hebt. Je leert om te balanceren op een korte, lage slackline. Heb je behoefte aan een gebalanceerd leven, schrijf je dan zeker in voor deze workshop.
Tijdens de workshop leren we je om te balanceren, te staan, te zwaaien als een aap. Heb je dat al een beetje in je? Dan leren wij je misschien zelfs een trick!

Intermediate workshop
Slacklinen en Madnes zijn sinds 7 jaar dikke vriendjes. Ieder jaar zien wij jullie skills weer groeien. Steeds meer aapjes kunnen steeds beter slacklinen! Deze workshop is voor iedereen die redelijk gemakkelijk over de korte slacklines loopt. En nu graag hogere, langere (enge) slacklines wilt bewandelen. We leren je een aantal essentiële skills om je zeker te voelen voor een verder avontuur.  Wil jij die mooie dame of flinke hunk doen smelten van jouw wonderbaarlijke kunsten? Dan is dit de workshop waar jij je signature trick leert. Misschien heb je jezelf nog niet helemaal ontdekt, maar in iedereen schuilt een ware balance guru!   

Trick workshop
“Oeeehh!! Woooow!! Te geeeeeek!! Kun je een backlflip?” Wil jij dat vaker horen?  Kom dan naar onze trickline workshop! Leer van de beste trickliners van Nederland je eerste buttbounce, je eerst sprong en misschien wel een backflip. Je leest het al; deze workshop is niet voor de zandzak die liever friet eet en bier drinkt. Je hoeft geen pro te zijn, maar een beetje acrobatisch vermogen is een pré. Makkelijk een radslag kunnen is een goede graadmeter.