Header Image for Desktop Header Image for Mobile

Als je vaker naar MadNes bent gekomen dan ken je het succes van de twee samen. Slacklinen op het zand is namelijk helemaal de bom. Het zand is zo heerlijk zacht om op te vallen! Daarom komt Jonas Konijnenberg (www.jonaskonijnenberg.nl) al sinds 2013 ieder jaar naar MadNes met al mijn slacklines en al mijn vrienden. Het begon ooit met 3 slacklines. Inmiddels wordt er een heel bomen park op het strand geplaatst, speciaal om onze slacklines aan vast te hangen. Het mooiste van slacklinen is dat je niet afhankelijk bent van de golven; je kunt hier altijd surfen! En helemaal als we die slackline extra ‘hang loose’ hangen.

SLACKNED
Slacklinen begon ooit als training voor bergbeklimmers. Maar inmiddels is het een hele leipe levensstijl geworden. Slackliners spreken af in stadsparken, natuurparken of in de bergen om hele lange en hoge slacklines te lopen. Ons team barst van de ervaring en wilt je graag helpen met je eerste stapjes in jouw slacklife. Samen zijn we lid van de Nederlandse slackline vereniging “SlackNED” en organiseren wij slackline meetings, highline trainingen en highline reizen. Inmiddels hebben wij ook een indoor highline in Amsterdam! Zie www.slackned.nl voor al onze activiteiten.

De workshops
We organiseren verschillende workshops voor je. Je kunt je van te voren inschrijven, maar we moedigen het ook aan om op het moment zelf langs te komen; vaak is er nog ruimte en het liefst leren we zoveel mogelijk aan iedereen. Wat kun je bij ons leren?

Slacklinen beginners 
Voor als je nog weinig tot nooit op een slackline gestaan hebt! Wij helpen je met jouw eerste stapjes en tricks op de slackline, zoals zitten en kneedrop. Je mag ook altijd langs komen om de slacklines uit te proberen! Ieder uur start een nieuwe beginners workshop.

Slackline gevorderd/intermediate 
Voor als je al best een beetje kunt slacklinen en toe bent aan meer uitdaging. We maken de slacklines moeilijker door ze langer en slapper op te hangen. Hierdoor lijken ze meer op de ‘echte’ slacklines. 

Ben je stoked? Kom dan naar de slacklines tijdens MadNes! Kun je niet wachten? Leer dan alvast veel over slacklinen op lerenslacklinen.nl