Over Surfgirls
We zagen een plaatje over hoe de sfeer in het water zou zijn als er alleen vrouwen in de line-up liggen. Eén groot feest als we het plaatje mochten geloven. Zou dat echt zo zijn? Inmiddels zijn we met 600 vrouw sterk (op Whatsapp) 6 sessies, special events en een eerste surftrip verder. Het antwoord is dus ja, een line-up met vrouwen is héél vet!

De Surfgirls-sfeer
De sfeer in onze line-ups is zó tof, het is bijna niet in woorden uit te leggen. Iedereen is excited en moedigt elkaar aan. Niveau of leeftijd, het maakt allemaal niks uit. Je kunt midden in de groep meedoen met de ene partywave na de andere, of iets verderop lekker je eigen ding doen. Het gaat er niet om wie de beste is, het gaat om plezier hebben en elkaar een golf gunnen. We helpen elkaar en geven elkaar tips. We zeggen sorry als je per ongeluk een foutje maakt, waardoor een ander voor je moet uitwijken. We gooien een shaka naar elkaar als je iemand een goede golf ziet pakken.

De Feminine Surfing Clinic: voor iedereen (man, vrouw, x)
Surfen is een extreme sport en gaat al gauw over presteren. Wie pakt de sickste golf? Wie durft het meest? Wie surft het best?

Wat de line-up van Surfgirls zo bijzonder maakt? De vrouwelijke energie. Wij ervaren de kracht van zachtheid in het water. Surfen vanuit rust en plezier, in plaats van druk voelen en moeten presteren. Iets dat wij ook willen vertalen naar ons dagelijks leven. De zee is onze spiegel.

Voor MadNes gooien wij de toegang tot onze line-up open voor iedereen, tijdens de Feminine Surfing Clinic.

Voor wie:
- Als je vaak vindt dat je “goed” moet surfen
- Als je je regelmatig gefrustreerd voelt in het water
- Als je wel eens onzeker (of bang) bent in het water
- Als je meer plezier wil voelen tijdens het surfen

Tijdens de clinic starten we gezamenlijk om onze overtuigingen rondom surfen te delen en geven we tools over hoe je op een zachtere, mildere manier het water in kunt gaan. Daarna gaan we het water in om dit te ervaren. Met als doel: meer plezier en rust tijdens je surfsessies!

Praktisch:
Er is tijdens de clinic plek voor 35-50 mensen.
De Feminine Surfing Clinic is géén surfles. De clinic is bedoeld voor mensen die zichzelf op een surfplank kunnen redden in het water.
Boards zijn inbegrepen, wetsuit is optioneel.