Merchandise & infopunt 

Hierbij verkoop je de supervette MadNes merchandise. Daarnaast komen bezoekers naar dit punt voor vragen dus moet je ze bijvoorbeeld wijzen naar waar ze heen moeten voor bepaalde clinics.

Bandjescontrole festivalterrein

Bij de bandjescontrole moet je 's avonds bij de poort checken of mensen een bandje om hebben als ze het terrein op gaan. Daarnaast ook tassen checken of ze geen drank mee hebben.

Eten rondbrengen

Hier deel je het eten van de crew catering uit naar de mensen die dat niet zelf op kunnen halen, zoals de surfleraren die de hele dag les geven.

Kaartcontrole camping

Hier controleer je de kaarten van bezoekers die op vrijdag op de camping komen. Ook doe je de bandjes om en deel je programmaboekjes uit.

Kaartcontrole festivalterrein

Hier controleer je de kaarten van bezoekers die op het festivalterrein hun kaartje komen scannen.

Buschauffeurs

Je haalt bands op van de boot en van/naar hotel. Het is van belang om B rijbewijs te hebben, of een B rijbewijs plus een DERM busbewijs te hebben.

Afvalprikkers

We willen het strand natuurlijk zo mooi mogelijk houden. Daarom willen we dat er altijd vrijwilligers rondlopen met een vuilniszak en prikker om afval van het strand te halen. Ook maximaal genieten van de zon dus!

Backstage controle

Hier controleer je bij de backstage toegang of er alleen mensen met de juiste polsbandjes naar de backstage gaan.

Uitleg geven bij de cashless automaten

We hebben of het festival verschillende automaten waarbij bezoekers de chip op hun polsbandje kunnen opwaarderen. Hier help je de bezoekers en geef je ze de nodige uitleg, zodat dit zeer ontspannen verloopt.

Flexer/runner

Als flexer/runner sta je stand-by op gezette tijden. Zo kun je bijvoorbeeld bijspringen op posten waar op dat moment een vrijwilliger mist of waar nog een extra vrijwilliger gewenst is.

Goed om te weten!

Vrijwilligers werken gemiddeld 4 uur per dag en 12 uur gedurende het weekend. Het kan door het puzzelen met de roosters soms iets meer of minder zijn. In ruil daarvoor krijg je een MadNes shirt, je MadNes ticket t.w.v. 159,50 (waar o.a. camping, clinics en veel meer in zit), een lunch plus avondmaaltijd en natuurlijk eeuwige dank.