10/06/2016

Check hier nog een paar vette toevoegingen aan het sportprogramma. Hatseflats!  

Moutainboarden – Bij het Gravity Supplies team kun je kennis maken met het mountainboard: een uit de kluiten gewassen skateboard, met bindingen en offroad wielen. Check de demo’s of doe mee aan de clinics!  

Lieuwe Boards - Net als vorig jaar zijn ook de boys van Lieuwe weer aanwezig op MadNes. Naast een goede dosis gezelligheid staan zij bekend om hun handgemaakte kiteboards, die je uiteraard kunt testen. Daarnaast zorgen ze nog voor een pendeldienst om te kiten aan de zuidkant van Ameland. Handig toch?  

Cutback Wetsuits - Kom langs bij de Cutback Wetsuits crew en trek een pak aan om deze te proberen tijden jouw sessie in het water. Neem vooral je oude wetsuit mee want in ruil voor mooie prijzen en korting in hun webshop recyclen ze jouw oude wetsuit!  

KA Sail – Voor het testen van een zeer goed windsurfzeil kan je op MadNes bij KA Sail terecht. Ook zorgen ze er samen met Plankenkoorts voor dat er dit jaar extra veel windsurfclinics zijn!  

Janga – Met een flinke lading te gekke gekleurde pakken reist Janga naar Ameland toe. Probeer deze 100% handgemaakte wetsuits zeker even uit!  

Bekijk hier alle sporten bij elkaar. Trouwens, vergeet niet je in te schrijven voor de clinics. Aanstaande zondag om 12:00 uur gaan we van start. Check hier alvast alle info en maak meteen een accountje aan zodat je er straks rap doorheen kunt gaan.