Header Image for Desktop Header Image for Mobile

Bedankt en tot volgend jaar!

07/07/2024

Wat een ontzettend mooi weekend was het! We hadden zon, een beetje regen en best wat wind. Maar heel erg mooi dat iedereen er ondanks het weer het allerbeste van heeft gemaakt. Jullie zijn de leukste bezoekers die we kunnen wensen!

Iedereen enorm bedankt die heeft meegewerkt aan MadNes, op welke manier dan ook. Jullie zijn allemaal helden!

We zien jullie allemaal héél graag op MadNes 2025 op 4, 5 en 6 juli. Ben jij er ook bij?

Bedankt!

Symen, Floris, Danny & Steven

Het festivalterrein gaat weer open

06/07/2024

De ergste wind is voorbij en het festivalterrein gaat weer open!

19:30 - Festivalterrein open - zoek al je spullen weer bij elkaar.
20:00 - Start programma BaroNes
20:30 - Start programma Mainstage

Is je tent helemaal kapot en zoek je een slaapplaats? Mail dan naar receptie@kiekduun.nl en dan proberen we je te helpen.
Tot op het strand!
 

Ivm de harde wind ontruimen we het festivalterrein

06/07/2024
We ontruimen tijdelijk het festivalterrein ivm de harde wind. Veiligheid voorop! Ga naar Landal Ameland State of naar het dorp Nes. Ook kun je terecht bij Klein Vaarwater. We houden jullie op de hoogte zodra het festivalterrein weer toegankelijk is.

Er komt een flinke wind aan vanmiddag

06/07/2024

We zijn hier op voorbereid en treffen de nodige maatregelen. We zullen kleinere tenten tijdelijk afbreken op het festivalterrein.

Het festival gaat vandaag in principe door. Mocht het nodig zijn, dan hebben we een evacuatieplan voor handen en houden we jullie op de hoogte.

De watersporten gaan vandaag niet door, maar een deel hiervan wordt naar de tenten verplaatst. Dus kom vooral een kijkje nemen.

Heb je een partytent staan op de camping, haal die dan naar beneden. Mocht je problemen hebben met je tent, meld je bij campingwinkel en dan proberen we een oplossing te zoeken.

MadNes gaat beginnen!

04/07/2024

Jaaa MadNes gaat nu echt beginnen! Camping StruupOord is geopend en morgen starten we om 12:00 uur op het festivalterrein.

Doe op vrijdagochtend vooral nog even lekker rustig aan op de camping, en kom niet eerder dan 12:00 uur naar het festivalterrein.

Tot op het strand!