28/06/2015

Nog maar een paar dagen tot MadNes! Ben je stiekem al je tas aan het pakken? Of heb je al een prachtig reisplan in elkaar gedraaid? Voordat je straks vertrekt is het zeer handig de onderstaande info allemaal te checken. Zo verloopt je reis zo zalig mogelijk!

Vervoer
Bekijk deze pagina voor alle routebeschrijvingen voor auto en OV. Ook zie je hier alle boottijden. Let wel op dat door de werkzaamheden je reis iets langer kan duren!

Surfspullen vervoer
Surfspullen kunnen vrijdag vanaf 11.00 uur in Holwerd afgegeven worden bij onze surfvervoer helden. De spullen gaan met de vrachtwagen met de een na laatste boot (19:30 uur) op vrijdag over en worden dan naar de camping gebracht. Op zondag gaat de vrachtwagen om 16:30 uur weer terug. Dat betekent dat je surfspullen om 15:30 uur in de vrachtwagen bij de camping moeten liggen.    

Neem genoeg cash mee
Pinnen is niet altijd mogelijk op MadNes. Neem daarom genoeg cash mee! Wel kan je dit jaar muntjes halen door middel van contactloos betalen met je pinpas.

Nieuwe camping
Tussen de nieuwe camping het festivalterrein rijden bussen maar daarnaast kan je ook met longboards en fietsen heen en weer. Een fiets huur je voor vier muntjes voor het hele weekend! Zeker een aanrader dus, maar zorg dus ook dat je hiervoor cash meeneemt. Lees hier alles over onze nieuwe camping.

Check ook altijd nog even de veel gestelde vragen. Staat je vraag er niet bij? Bel dan de MadNes hotline op 06-27594737.