20/01/2016

Wat een mooie dag! Na heel veel bandjes luisteren, concerten checken, mailtjes sturen en belletjes plegen presenteren we vol trots de eerste namen van de MadNes line-up. Dat wordt dansen, springen, zweten en draaien met die heupjes. Lees dus maar even snel verder…

The Sweet Life Society (IT) – Zeer vrolijke Italianen met een combinatie van dikke beats, swingende blazers en héél veel feest. Genieten voor het leven met The Sweet Life Society!

TenTemPiés – De dampende ‘Damsko Mestizo’ van TenTemPiés bestaat uit ska, cumbia, rock, reggae en punk met een politieke boodschap. Deze band is beste vrienden met de zon, want als ze spelen schijnt hij altijd!  

Playground Zer0 – De mannen van Playground Zer0 zorgen met hun breakbeat, reggae, dance en hiphop dat onze BaroNes op zaterdag de lucht in gaat!

Ocean Alley (AUS) - Vers van de noordelijke stranden van Sydney, overspoelt deze 6-mans formatie je met een enorme sound met hun unieke en verfrissende 'Psychedelic Reggae Fusion'.

Fiesta Macumba - DJ Nacho & friends bombarderen de dansvloer met een molotovcocktail van exotische geluiden: merengue, pachanga, reggae, tropical bass en cumbia. Tijd voor die heupjes!

Arnold Scheepmaker – Deze DJ is niet vies van de nodige hoeveelheid hits om de vlam in de pan te laten slaan. Rock, indie, alternative-pop en nog veel meer slaan je om de oren.

Dolltones - Enthousiaste, smerige rock & roll en rockabilly! Voor liefhebbers van Johnny Cash, Hank Williams, Stray Cats en pure wiskey is dit niet te missen.  

The Ish – Jonge gretige muzikanten die een energieke mix van hiphop en jazz maken. Wees er vroeg bij want ze openen de BaronNes!

Crimson Inc. -  Een Roots band met wortels diep in de Country en Bluegrass. Ook komen ze niet één maar twee optredens geven!

The Tonomats – Geweldige surfband met internationale reputatie. Maar voor MadNes gewoon dicht bij de golven op het strand van Ameland.

Read Leaf Hill - Sferische, stemmige muziek met americana, country en folk als basis. Perfect voor de Greenstage dus!

Maurino - De frontman van TenTemPiés komt akoestisch zijn hits spelen. Met zijn enthousiasme tovert hij in no-time en lach op je gezicht die er de rest van de dag niet meer af gaat.

Lion’s Den - Akoestische liedjes aangevuld met elektrische gitaar. Even heerlijk wegdromen om bij te komen van alle gekte.

The Polaroids – De Texelse gebroeders Bol en gebroeders Frank maken Americana met veel samenzang. Na 10 jaar weggeweest te zijn maken ze hun comeback op MadNes.

Hutjemutje Soundsystem - Deze gasten zetten in principe altijd een knalfuif neer met 95%-crowdsurfgarantie. Quasipretentieus en woest aantrekkelijk. Dit wordt er eentje voor in de boeken!

Shapeless & Lexxion – Na jaren van afwezigheid eindelijk weer drum ’n bass op MadNes. Deze jongens houden meer van bass dan van hun moeders. Dus dat moet wel goed komen!

Disco Billen - Ron van het Skatecircus komt onder de naam Disco Billen zijn fijnste Italo en Hi-NRG plaatjes aan jullie laten horen.  

Roos & Gijs – Heerlijke pop en jazz nummers uitgevoerd met piano en zang. Zangeres Roos pakt je in met haar mooie stem en adembenemende verschijning!

Tenacious D Shower Orchestra - Gewapend met de allerbeste muziek en een flinke dosis zelfspot verspreiden ze het Evangelie. Nuff Said.. Stick around if you don't mind some cream in your jeans!

Disco Bingo Extravaganza -  Nog knotsgekker-gaver en onvergetelijker dan je wildste en natste droom. Al je favo hitjes en guilty pleasures zijn erbij, jij dus ook!  

Pak lekker Spotify erbij om alles te luisteren. En als dat niet genoeg is hebben we ook nog de YouTube Playlist voor je. Pret alom dus!

Dat was hem voor nu, maar dit is natuurlijk nog lang niet alles. Hou ons in de gaten want er komen nog veel dikke knallers aan!