09/01/2016

Vandaag presenteren we vanaf Ameland de eerste sporten van MadNes 2016. Lees dus snel verder om te zien wat voor vets je allemaal te wachten staat.

Golfsurfen – Onze surfheld Bart Verhaak zorgt met Surflife en Oakley voor de golfsurfclinics! Wie weet pak jij straks je eerste golf op Ameland?

Windsurfen – Dankzij Studenten Windsurf Vereniging Plankenkoorts kunnen we weer volop windsurfen op MadNes. Dit jaar met twee keer zoveel clinics!

Kiten – Leer kiten met Beach Ameland en voor je het weet vlieg je door de lucht!

SUP – Peddel over het water, kijk of je kunt blijven staan en pak je eerste golfje. Uiteraard met Matthijs van Kitemobile.  

Blokarten – Keihard over het strand scheuren met Alexander van Ameland Adventure.  

Skateboarden – De geweldige gekken van het Skatecircus zorgen voor de vetste skateboard shows. Ga zelf los in de grote ramp of kom eerst op gang in de kleine ramp.

Skimboarden – Het skimboarden wordt dit jaar nog groter en nog gekker dankzij de DSA en Skimguru.

Branding Kajakken – Niet bang om om te slaan? Ga met je kajak de zee in en pak die golven! Ook met dank aan Ameland Adventure.

Branding Raften – Met 8 man in een raft van Beach Ameland de golven door knallen! Als dat niet gezellig wordt dan weten we het ook niet meer.  

Indoboarden – Train je balans en leer je eerste trucs bij de indoboards van Benno van BTM Trading.

Natuurlijk is dit nog lang niet alles en komen er ook nog veel nieuwe sporten bij. We houden jullie vanzelfsprekend op de hoogte!