18/03/2020

Tijd voor even een Corona update! Gezien het nog een flinke tijd duurt voordat MadNes 2020 zal plaatsvinden, verwachten wij dat MadNes 2020 op 3, 4 en 5 juli door kan gaan zoals gepland. We zijn dan ook volop bezig om weer een knallende editie van MadNes neer te zetten.

De veiligheid en gezondheid van onze bezoekers, vrijwilligers en crew staat natuurlijk bovenaan. We zullen hier indien nodig de juiste maatregelen voor nemen om de veiligheid en gezondheid te waarborgen tijdens de op- en afbouw en het festival zelf. 

We houden uiteraard de berichtgeving rondom het Corona virus scherp in de gaten. Mochten er vanuit het RIVM en de overheid maatregelen bekend worden gemaakt die voor MadNes van toepassing zijn, dan zullen we via onze kanalen de bezoekers hierover informeren. Maar op dit moment is er geen reden om aan te nemen dat MadNes niet door gaat. 

Voor nu: blijf lekker binnen, probeer het wereldrecord puzzelen te verbreken, wees lief voor elkaar en help elkaar waar je kan. Dan zien we jullie graag in de zomer weer op het strand!