29/03/2017

Aanstaande vrijdag vieren we feest bij onze vrienden van de Melkweg op de MadNes Pre-Party. Kom gezellig langs voor een bomvolle avond en waan je vast op Ameland!  

Bohemian Betyars komen met hun speedfolk/freakpunk de zaal flink opschudden. Roots Rising is van de partij met hun vrolijke mix van reggae, hiphop, ska en balkan. De avond wordt geopend door de vette hiphop van The Ish. Tussendoor gaat het los met The Royal Hillbilly Club en de swingende platen van Admiral's Jazzics. Na de Pre-Party kun je nog je billen schudden bij de hits van de Tante Joke Karaoke Band.  

Je kunt deze avond ook kijken naar live painter George Ten Kate of luisteren naar de show ‘Reggae verhalen – Techno talen’. De presentatie wordt gedaan door niemand minder dan Pat Smith van Splendid

Met een MadNes polsbandje om je arm mag je gratis naar binnen! Let wel op dat je vroeg van de partij bent, want deze actie geldt voor de eerste 20 bezoekers.

Het gerucht gaat dat er ook een kaartje voor MadNes 2017 te winnen is. Trouwens, als je op aanwezig staat bij het Facebookevent betaal je geen lidmaatschap bij de Melkweg (t.w.v €4,-) Lekker hè?  

Tot 31 maart!  

Steven, Dilip, Sjors, Flors & Symen  

Datum: vrijdag 31 maart
Aanvang: 19.00 | Start eerste band: 19.30
Entree: € 11,00 (gratis voor Melkweg jaarleden)
Tickets: Klik hier