04/04/2016

Wie zijn toch die leuke presentatoren op MadNes? Dat zijn Johan, Olmo en Roos! Hoog tijd om deze fijne venten en dame eens aan jullie voor te stellen.

Johan Schoterman - Mainstage
Over Johan kunnen we heel veel zeggen, maar deze presentator in hart en nieren vertelt het jullie natuurlijk het liefste zelf. "Geboren op een surfplank en dat met skates aan dat leek mij wel wat....helaas in werkelijkheid niets van dit alles! Het enige wat ik van nature meekreeg is performance en o ja, een luidde stem! Hiermee zet ik het 1 en ander "wel" mee in "balance"! Nu al meer dan 20 jaar dat ik spreekstalmeester ben in den lande! Steenwijk is mijn thuishaven maar ik presenteer van Waalre tot aan Nes de meest te gekke feestjes. Verdere persoonlijke details hou ik liever voor me maar, als je het echt wil weten, vraag het dan gerust aan Sjors Kiewiet want die weet er meer van! Mijn absolute missie...... muzikanten, personeel en publiek in juiste houding zetten want "MadNes" doe je met zijn allen! " Leuk feitje, Johan is eigenlijk de biologische vader van Symen en geeft hem na al die jaren nog steeds zakgeld.

Olmo van Kranen - BaroNes
Olmo is de man die op vele festivals te vinden is, met een glas wodka in de ene hand en een mic in de ander. Hij is de vaste host van verschillende Flevolandse festivals, heeft menig Bevrijdingsfestival gepresenteerd en rockt nu voor het tweede keer MadNes. Zijn liefde voor de scène gaat zo diep, dat 3voor12 hem heeft omgedoopt tot de legende van Flevoland. Een titel die hij maar al te graag etaleert. 

Roos Dros - Nick Balcombe Greenstage
Roos Dros is er dit jaar weer bij als presentatrice van de Greenstage. Als eilander, geboren op Texel, voelt ze zich super thuis in de chille sfeer van MadNes. Afgelopen zomer heeft zij haar diploma van de HKU theaterschool behaalt en nu studeert zij Jazzmuziek aan de DJAM te Amsterdam. Het zal je dan ook niet verbazen dat zij zelf ook optreedt op de 'Greenstage' dit jaar. Roos maakt melodieuze nummers met een jazzy ondertoon. Verder regisseert, schrijft en acteert ze. Wat zoek je nog meer in een presentatrice? Kom genieten met Roos van prachtige kleinere optredens van de Greenstage.