13/06/2018

MadNes komt nu echt dichtbij! Voor je het weet lig je al te peddelen in de Noordzee of zit je aan de sangria in de Molina. Dus hebben we even wat dikke tips voor je op een rij gezet, voordat je straks richting Ameland gaat.

Vervoer      
Bekijk deze pagina voor alle routebeschrijvingen voor auto en OV. Ook zie je hier alle boottijden. Let op: dit jaar zijn er nieuwe boottijden en is er ook een sneldienst bij gekomen. Plan je reis ruim zodat je tegen een file of een reisgenoot met flinke diarree bestand bent. 

Surfspullen vervoer      
Surfspullen kunnen vrijdag vanaf 11.00 uur in Holwerd afgegeven worden bij onze surfvervoer vrijwilligers. Deze vrijwilligers zijn te herkennen aan de grote blauw/witte MadNes vlag. De spullen gaan met de vrachtwagen met de een na laatste boot (19:00 uur) op vrijdag over en worden dan naar de camping gebracht. Op zondag gaat de vrachtwagen om 17:00 uur weer terug. Dat betekent dat je surfspullen om 16:00 uur in de vrachtwagen bij de camping moeten liggen.     

Kluisjes  
Bovenop de duin zijn meer dan genoeg kluisjes. Deze kluisjes werken met een pincode, dus zonder sleutel en borg. Makkelijk toch? Kosten zijn 6 euro voor 1 dag, 11 euro voor 2 dagen en 14 euro voor 3 dagen. Hier kan je ook je longboard stallen (als in skateboard, niet surfboard) voor de zelfde prijzen.      

Camping StruupOord   
Uiteraard wordt het weer volop recreëren op onze favoriete camping genaamd Camping StruupOord. De camping gaat open op donderdag 5 juli om 18:00 en op maandag 9 juli moet je om 10:00 uur je tentje weer opgeruimd hebben. Let wel op dat er op donderdagavond nog geen programma is en het festivalterrein nog niet open is. Alles wat je verder wilt weten over de camping kun je hier vinden.    

Wil je nog meer weten? Check dan de veel gestelde vragen