19/06/2015

Wil je optimaal van MadNes genieten zonder dat je met je halve inboedel moet slepen? Dan heeft FestivalNeeds de oplossing voor je!

Via de webshop van FestivalNeeds kun jij je zodanig voorbereiden dat je fluitend aankomt op MadNes. Je hoeft niet meer met je zware tassen in het openbaar vervoer of met een overbeladen auto te reizen. Je kunt je festivalbenodigdheden bestellen en deze staan al voor je klaar op de camping. Wat een luxe!  

Op camping StruupOord is de campingwinkel van FestivalNeeds te vinden. In deze campingwinkel kun je terecht voor al je kampeerspullen, verzorgingsproducten en andere campingbehoeften. Ze hebben aan alles gedacht zodat jij je alleen maar bezig hoeft te houden met het genieten van het festival. Er wordt een grote hoeveelheid producten aangeboden en daarnaast nog een aantal diensten om je festivalervaring zo zorgeloos mogelijk te maken. Geen zin om meteen te gaan zweten als je op de camping aankomt? Laat je luchtbed bij ze opblazen. Bang dat je je vrienden niet meer kunt tweeten, facebooken of whatsappen? Kom dan je telefoon bij ze opladen. En mochten de nachten koud zijn dan voorkom je koude voeten met hun warme kruiken service.

Bij FestivalNeeds kan je nu al een bestelling plaatsen die je straks op de camping kunt ophalen. Daarnaast is het ook mogelijk om een tentje te huren. Je tent staat dan al opgezet en je hoeft deze alleen maar te vullen met je kampeerspullen. Stel jouw persoonlijke pakket samen op de FestivalNeeds webshop. Voer de code MADNES-PROMO15 in bij je bestelling en ontvang direct 10% korting op je pakket! Via deze link kun je een tent reserveren.