20/06/2016

Om je zo goed mogelijk voor te bereiden op een lekker weekend op Ameland hebben we de volgende gouden tips op een rijtje gezet. Check ze goed en voor je het weet ben jij de MadNes-reisleider van al je festivalvrienden.  

Vervoer    
Bekijk deze pagina voor alle routebeschrijvingen voor auto en OV. Ook zie je hier alle boottijden. Plan je reis ruim zodat je tegen een file of een suprise party op de afsluitdijk bestand bent. 

Surfspullen vervoer    
Surfspullen kunnen vrijdag vanaf 11.00 uur in Holwerd afgegeven worden bij onze surfvervoer vrijwilligers. De spullen gaan met de vrachtwagen met de een na laatste boot (19:30 uur) op vrijdag over en worden dan naar de camping gebracht. Op zondag gaat de vrachtwagen om 16:30 uur weer terug. Dat betekent dat je surfspullen om 15:30 uur in de vrachtwagen bij de camping moeten liggen.        

Kluisjes  
Bovenop de duin zijn meer dan genoeg kluisjes. Deze kluisjes werken met een pincode, dus zonder sleutel en borg. Makkelijk toch? Kosten zijn 6 euro voor 1 dag, 11 euro voor 2 dagen en 14 euro voor 3 dagen. Hier kan je ook je longboard stallen voor de zelfde prijzen.    

Camping StruupOord
We mogen weer vol gas genieten van het beloofde land genaamd Camping StruupOord. Alles wat je wilt weten over de camping kun je hier vinden.  

Maximaal genieten zonder chemicaliën
Afgelopen jaar werd er bij de boot gecontroleerd op drugs, en de kans is aanwezig dat dit weer gaat gebeuren. Ook wordt er bij de poort op het festivalterrein gecontroleerd. Uiteraard is het wel prima om je pure jabbah mee te nemen! Maar laat je spul verder lekker thuis en geniet volop van al het moois wat MadNes te bieden heeft. Ook is het strand bij hoog water te smal om rondjes te lopen.  

Wil je nog meer weten? Check dan de veel gestelde vragen of bel de MadNes Hotline op 06-15108449. Veel plezier met de voorpret!