06/05/2015

Lekker hoor! We mogen de laatste sporten voor MadNes naar buiten brengen. En daar zitten zeker een paar pareltjes tussen!  

BMX  - De mannen van DTX13 (Team Genieten voor intimi) zijn uiteraard weer van de partij. Verwacht een groot circus met kekke outfits, dikke trucks en geweldige gekken die alles uit de kast halen! Deze jongens behoren tot de top van Nederland en gaan de hele wereld over maar komen gewoon bij ons knallen op Ameland. Hoe vet is dat!?  

Kitebuggyen - Achterover liggend op drie wielen, dicht bij de grond en met vlieger in je handen scheur je over het strand. Onder begeleiding van instructeurs van de Buggy Club Holland kun je de eerste basics van het kitebuggyen onder de knie krijgen. Maar ook kun je als gevorderde helemaal los.

SUP Yoga - Kom goed in balans met een combinatie van SUP en Yoga! SUP is naast een surf- en peddelsport vooral ook een balanssport. Je komt gegarandeerd helemaal tot rust. Dit allemaal dankzij Brunotti en GirlzActive.  

Longboarden - Een keer wat anders dan met de fiets of de bus vanaf de camping naar het festival terrein? Dat kan! Dit jaar staan er Brunotti longboards klaar bij de dames van GirlzActive. Ze leren je graag de fijne kneepjes van het longboarden.

Testmateriaal - Klaar voor je eigen materiaal? Laat je adviseren door de professionals en test zelf wat voor jou het beste materiaal is. Ga langs bij Cutback Wetsuits, Lieuwe Boards, KA Sail, Red Paddle, Manual Boards, Brunotti of Janga. Al deze partners zijn aanwezig om jou van het beste van het beste te laten proeven. Eet smakelijk!  

Maar los hiervan kan je natuurlijk altijd nog gaan golfsurfen, windsurfen, skateboarden, suppen, blokarten, branding raften, indoboarden, kiten, skimboarden, branding kajakken of slacklinen. Check alles bij Surf en Skate .Ooh wat een pret!  

En vergeet het niet vrienden: het inschrijven voor de clinics start op 16 mei.