02/03/2020

Bekijk hier tien mooie nieuwe namen voor het cultuurprogramma op MadNes!

Illustere Figuren komen naar Ameland om live een absurd intergalactisch hoorspelen te spelen. Ook is cabaretier, stand up comedian en LAMA Martijn Oosterhuis van de partij voor de nodige grappen en grollen. Ben jij de laatste tijd wat stijfjes? Doe dan mee met de sexy rek- en strekoefeningen en killer cardio van The Hype Machine: Drie overenthousiaste aerobics instructeurs in strakke pakjes die zo uit de Call On Me clip zijn weggelopen.

Kom in de Rits ook genieten van David en Goliath: Een opera voor jong en oud, zonder klassieke zang, mét smartlappen. Heb jij wel eens het verlangen om out of the box te denken? Ga dan naar de performance van de No Go Dancers. Of laat je mee sleuren door de stroming naar de monding in een stijgende zee tijdens de voorstelling van het Kanaal

Ben je na een avond uit je plaat gaan op MadNes toe aan wat ontspanning en meer energie? Sabine en Elvira van selv uit Amsterdam nemen je mee in de wereld van Qi Gong.

Studio ZEEF TEEF brengt haar mobiele zeefdruk naar MadNes. Dus neem je eigen shirt mee naar hun pop up werkplaats. Of doe dat niet en kom langs om je te laten verrassen waar allemaal op geprint kan worden.

Heb je wel eens gehoord van zeekool? Of Zeevenkel? Wist je dat je super lekkere thee kan maken van dennentopjes? Kom de natuur ontdekken door middel van een workshop met de enige Bosbaas!

Last but not least: U vraagt, zij draaien! Ook dit jaar is Hoelala weer van de partij om jullie hoela skills op te vijzelen. Met een grote glimlach en héél veel glitter. Get your hoela on!

Als je al dit moois niet wilt missen, zorg dan dat je snel een MadNes kaartje scoort.