14/05/2015

 

Wat een geweldigheid! Het hele cultuurprogramma is compleet. Kijk dus even snel verder om te zien wat je allemaal te wachten staat.

Graffiti - Inmiddels zijn ze niet meer weg te denken; Onno  en zijn vrinden. Heb je altijd al eens willen experimenteren met graffiti, maar vind je het toch wat te spannend om ’s nachts met een bivakmuts de NS te terroriseren? Op MadNes kun je compleet legaal aan de slag!

Anke & Hanne – Maak je klaar voor muziek, grappen en grollen en een piekfijn stuk theater van deze fijne dames.

Breakdance – Na het vertonen van een indrukwekkende demo, nemen ze je aan de hand om zelf deze indrukwekkende moves te maken. Voor je het weet is de dansvloer van jou! It’s like that.

Kasper Peters – Deze stadsdichter van Groningen reist gewapend met een Vondel op de brommer van school naar school voor poëzielessen. Maar nu zal hij dan ook Ameland komen verblijden met zijn poëzie!

Lucky People Center – De hele dag kan je in de grote tent terecht bij het Lucky People Center voor een heleboel creatieve workshops en nog véél meer!

MadNekst – Deze meiden weten als geen ander wat er speelt op MadNes. De meest piekfijne actualiteiten worden samengevat op dit duurzaam stukje Ecopapier. Gooi ‘m dus niet weg en geef de krant door. Nieuw dit jaar is de nu al legendarische nieuwsquiz die de dames zullen houden op zaterdagmiddag.

Mediteren – Mediteren, even je rust pakken op een van de mooiste plekjes van Nederland, wie wil dat nou niet? Laat je meeslepen naar je innerlijke zelf en ontdek je ware ik. Of geniet gewoon even. Dat kan ook.

Victor Luis van Es – Of je het nou cabaret wil noemen door de sterke verhalen en slimme inzichten, stand-up comedy door de vele grappen dat weten wij ook niet. Maar dat het lachen, gieren en brullen wordt is zeker!

De fotobus – een vintage T2 omgetoverd tot photobooth! Klim in de bus en maak te gekke foto’s van jou en je vrienden. Paaldansen - Onze Tosca kan paaldansen als een malle, en dat willen we weten. Heb je altijd al eens willen deelnemen aan deze bijzonder intensieve sport, dan is dit je kans! Zowel mannen als vrouwen kunnen paaldansen, dus hoppakee schrijf je in!

Salsa – Laat die heupjes heerlijk gaan en stel je ritmegevoel op de proef. Het is tijd voor salsa! Victor Luis van Es – Of je het nou cabaret wil noemen door de sterke verhalen en slimme inzichten, stand-up comedy door de vele grappen dat weten wij ook niet. Maar dat het lachen, gieren en brullen wordt is zeker!

Wishes in Motion – Wensvlaggen maken, daarvoor hoef je tegenwoordig niet meer helemaal naar Tibet. Schuif lekker aan bij Wishes in Motion en maak je persoonlijke wensvlag die straks boven het festivalterrein zal shinen.

Yoga - Onze vrienden van Neo-Yoga-Delft komen weer naar Ameland om je de allerbeste yoga workshops aan te bieden. Wat is er nou leuker dan yoga op het zonnige strand van Ameland?