04/05/2015

Vandaag hebben we belangrijk nieuws voor jullie want we mogen met trots vertellen dat MadNes een nieuwe camping krijgt! De velden van Camping Duinoord waar we afgelopen jaren met veel plezier mochten verblijven zijn dit jaar helaas niet beschikbaar. Daarom bouwen we dit jaar onze eigen ultieme MadNes camping genaamd Camping StruupOord!

Op Camping StruupOord krijgt genieten een hele nieuwe betekenis. Deze locatie is ook ontzettend bijzonder want er zit namelijk heilig grondwater in de grond waardoor Camping StruupOord ook wel het “Lourdes van Ameland” wordt genoemd. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat na één overnachting op dit veld je sexappeal met 44 procent stijgt en het onmogelijk wordt om ooit nog een kater te hebben. Nog een bijzonder feitje: De gehele Lord Of The Rings trilogie is hier opgenomen, in tegenstelling tot Nieuw-Zeeland wat veel mensen denken.

Een eigen camping heeft veel leuke voordelen! Zo kan je de dag goed beginnen met een koffie en een heerlijk ontbijtje op de camping. Ook zorgen we voor de nodige entertainment zodat je zelfs op de camping je niet hoeft te vervelend. Het mooie is dat er op Camping StruupOord meer dan genoeg ruimte voor alle tenten is. Zeer ontspannen dus! Wil je met je camper komen? Dan vinden we dat ook prachtig! De grote helden van Festivalneeds zullen op de camping alles in goede banen leiden en zorgen met hun campingwinkel voor alle benodigdheden om relaxed je weekend door te komen. Uiteraard was dit allemaal niet mogelijk zonder de steun van Gemeente Ameland en VVV Ameland.  

Onze nieuwe camping is een klein stukje verder weg (ongeveer 20 minuten lopen). Maar MadNes zou MadNes niet zijn als we niet genoeg puike alternatieven voor dit zonnige wandeltripje zouden bieden. We zorgen er namelijk met Arriva voor dat er bussen heen en weer rijden zodat je binnen no-time op het strand bent. Daarnaast hebben we bij de fietsverhuurders Metz en Kiewiet een megakorting voor jullie geregeld zodat je voor vier muntjes het hele weekend een fiets met alle vrijheid hebt. Ook kun je dankzij Brunotti en GirlzActive heen en weer cruisen op een longboard.

Check het kaartje om alvast een idee te krijgen van de puike nieuwe camping locatie. De komende tijd houden we jullie uiteraard op de hoogte van al onze camping plannen. We hebben er zin in!

PS: Uiteraard ben je als (parttime) nudist ook zeer welkom op Camping StruupOord. En je mag je poedel zeker meenemen!