19/12/2018

Het cultuurprogramma van MadNes begint alweer flink vorm te krijgen. Ben je benieuwd wat je naast alle sporten en muziek ook nog kunt doen? 

Helemaal nieuw dit jaar is de silent bios! Vanaf een mooi scherm achter op een oude VW pickup kun je komende editie met een koptelefoon op genieten van de mooiste pareltjes uit de filmindustrie. Zet de popcorn maar alvast klaar.   

Altijd al je eigen board willen costumizen? Neem je eigen (skate) board mee naar MadNes want kunstenaar Lance maakt er samen met jouw een ultiem kunstwerk van. Deze vakman is helemaal thuis in het psychedelisch werk met surf en tribe invloeden. Wie weet hangt jouw plank straks in het rijksmuseum!

Ook kun je creatief weer helemaal uit te voeten bij Lucky People Center en Wishes In Motion. Leer meer relaxt in het leven te staan door de workshop A Surfers Lifestyle van Erik. Ervaar daarnaast ook ultieme ontspanning bij de strandmeditatie of geef je zelf over bij de sensuele workshops.

Trek vervolgens een danspartner uit de pit voor een workshop salsa dansen, of dans het strand over met Sophia Maria. Maak je heupen soepeler dan ooit bij het hoepelfestijn van Hoelala. Sluit daarna je dag af met een bezoek aan Singing Barber Bigsby, die je wilde haren weer in een woest aantrekkelijke coupe knipt.