23/06/2020

Sinds oud-MadNes-organisatoren GJ en Ritsert in 2014, Bingoshow ‘Het Fijne Nummertje’ hebben opgericht is dit onderdeel niet meer van de MadNes zondag weg te denken. De regerend wereldkampioenen bingo-volgens-Oost-Europese-regels verzorgen daarbij een ongekend spannend bingo spektakel. Traditiegetrouw nodigen we hierbij de lokale Amelander ouderen uit, is er advocaat met slagroom en kan eenieder hier gezellig bij aanhaken.     

Ook dit jaar wilden we dit festijn natuurlijk niet aan ons voorbij laten gaan. Daarom zal de MadNes Bingo deze keer plaatsvinden bij verzorgingshuis De Stelp op Ameland en kan iedereen online meedoen! De prijzentafel zal ook dit jaar weer rijkelijk gedekt zijn.     

Zorg daarom dat je op zondag 5 juli om 10:30 klaar zit op onze Facebook met een advocaatje met slagroom in je ene hand en je bingokaart in de andere hand. Je kunt de bingokaart gebruiken die we je hebben toegestuurd of je kunt hier een bingokaart downloaden. (druk op 'genereer nieuwe bingokaart' en daarna op 'bingokaarten printen')     

Heb je een bingo? Mail dan een foto van je bingokaart naar fijnenummertje@gmail.com om je kaart te laten controleren en je prijs binnen te slepen.     

Door weersomstandigheden kan het programma eventueel gewijzigd worden. Dan houden we jullie natuurlijk op de hoogte.     

Tot 5 juli!