02/05/2017

Vorig jaar stond Sjoerd flink te genieten op MadNes en nu kan hij al niet wachten tot MadNes weer van start gaat. MadNes en Sjoerd zijn ook dikke vrienden voor het leven. Maar als je Sjoerd nog niet kent, dan stellen we hem graag even aan je voor.  

Want wie is Sjoerd?  Sjoerd is relaxt, kan niet zonder de zee en houdt van heerlijk eten en drinken. Ook is hij onlosmakelijk verbonden aan MadNes en is hij onderdeel van het festivalterrein. Overal op MadNes kun je hem tegen komen, van de bar tot aan de shoarmatent en van de vuurtoren tot in de zee. Sjoerd houdt van puur en duurzaam en is daarom de trotse host van de Nick Balcombe Greenstage.  

Bij Sjoerd kun je verantwoord genieten! Want Sjoerd kreeg vorig jaar de prijs voor het meest duurzame strandpaviljoen van 2016. Daarnaast heeft het strand de Blauwe Vlag en mag Sjoerd ook het gouden Greenkey certificaat dragen.

Sjoerd kijkt er naar uit jullie te verwelkomen op het strand! Kom dus tijdens MadNes zeker even bij hem langs ook wat lekkers te smullen of gewoon voor een drankje. Natuurlijk heeft Sjoerd ook een website, dus check die snel om nog meer over hem te weten te komen.