07/05/2018

Sjoerd kijkt ieder jaar weer volop uit naar het eerste weekend van juli. MadNes en Sjoerd zijn dan ook vrienden voor het leven. Ken je Sjoerd nog niet? Dan gooien we hem graag in het voorstelrondje. 

Want wie is Sjoerd?  Sjoerd is relaxt, kan niet zonder de zee en houdt van lekker eten en drinken. Ook is hij onlosmakelijk verbonden aan MadNes en is hij onderdeel van het festivalterrein. Je kunt hem daarom ook overal op MadNes tegenkomen. Sjoerd houdt van puur en duurzaam en is trots om ook dit jaar weer de Nick Balcombe Greenstage te hosten. 

Sjoerd houdt ervan om verantwoord te genieten! Want Sjoerd kreeg de afgelopen twee jaar de  prijs voor het meest duurzame strandpaviljoen. Daarnaast heeft het strand de Blauwe Vlag en mag Sjoerd ook het gouden Greenkey certificaat dragen.   

Kom dus tijdens MadNes zeker even bij hem langs om voor een hapje of drankje en geniet meteen van de vele bands op de Nick Balcombe Greenstage. Smultip van Symen: Pak een pizza met je maten! Want speciaal voor dit weekend heeft Sjoerd de enige echte MadNes pizza in de aanbieding. Voor €10.50 kun je genieten van een heerlijke pizza vegetariana. Delen met mede MadNes gangers? Vraag de bediening of ze de pizza willen slicen.   

Sjoerd kijkt er naar uit jullie te verwelkomen op het strand!