12/08/2019

Helaas stopt onze grote vriend Sjors na dit jaar als organisatielid van MadNes. Sjors heeft zich acht jaar lang zich keihard ingezet voor MadNes, en heeft met zijn creativiteit enorm veel toegevoegd aan het festival. Hierdoor komt er ruimte vrij voor een nieuwe creatieve geest waarmee we het festival weer een stapje verder kunnen brengen. En daarnaast zoeken we ook een ondersteunde held(in) voor MadNes. Lees dus snel verder voor twee vacatures! 

Vacature: Culturele programmering / sponsoring en subsidie / reis en verblijf 

Wij zoeken een goeie creatieve gek met een groot enthousiasme voor MadNes. Iemand die MadNes naar een hoger niveau wilt tillen en barst van de nieuwe wilde ideeën.   

De functie bestaat uit de volgende taken:

- Culturele programmering: Voorstellingen / workshops / extra thema area
- Reis en verblijf: Afspraken en contact met de hotels, boot- en busmaatschappij
- Sponsoring en subsidie: Afspraken en contact met verschillende sponsoren, onder andere op Ameland. Subsidieaanvragen en contact met subsidieverstrekkers. 

Mocht je goed zijn met Illustrator, Photoshop en video editing dan is dat een dikke pre.   

Het betreft een functie van +/- 2 dagen in de week vanaf 1 januari, bij voorkeur verspreid over de week. Daarnaast zijn we vijf keer per jaar voor een paar dagen op Ameland en zijn we rondom MadNes 2 weken op Ameland. Het is mogelijk om in de toekomst door te groeien naar 3 dagen in de week.

Het inwerken start bij voorkeur vanaf 1 oktober, voor +/- 0,5 dag in de week.

Vergoeding in overleg.

Word jij hier wel wild van? Stuur dan voor 1 september een mail naar info@madnesfestival.nl met je CV en motivatie.   

Vacature: Ondersteunende held(in) 

Ook zoeken we een ondersteunde held(in) om verschillende taken van de organisatie over te nemen. Hou jij ervan om nauwkeurig te werken en neem jij graag verantwoordelijkheid? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe ondersteunende held(in).

De functie bestaat uit de volgende taken:

- Reis en verblijf: uitvoerend. Het inboeken van voertuigen op de boten en het indelen van de accommodaties. Hiervoor heb je nauw contact met de bootmaatschappij en accommodaties.
- Het versturen van tickets voor crew, partners en vrijwilligers.
- Notuleren bij vergaderingen.
- Diverse kantoor werkzaamheden rondom MadNes.
- Vragen van bezoekers en partners beantwoorden.
- Overige ondersteunende werkzaamheden. 

Het betreft een functie van +/- 0,5 dag in de week vanaf 1 januari, bij voorkeur verspreid over de week. Daarnaast zijn we vijf keer per jaar voor een paar dagen op Ameland en zijn we rondom MadNes 2 weken op Ameland.

Vergoeding in overleg.

Zie jij dit wel zitten? Stuur dan voor 1 september een mail naar info@madnesfestival.nl met de CV en motivatie.