15/02/2016

Het is weer zover! Vandaag hebben we namens sportchef Dilip weer een lekker rijtje sporten voor MadNes op het menu. Smullen maar!

MadNes European Skimboarding Cup - Dit jaar hebben we de eer om een heus Europees kampioenschap te hosten, namelijk het EK Skimboarden! Kom kijken naar de beste riders uit heel Europa die strijden om de eerste plaats.  

Zorb Beach Soccer - Prop jezelf in een van de luchtballen en speel 7 tegen 7. De keeper omver beuken, je tegenstander sandwichen en vrij baan maken voor je medespelers op de meest belachelijke manier.

BMX - Speciaal voor dit jaar gaan de BMX’ers van DTX13 een nieuwe show in elkaar zetten. Dit jaar niet alleen op de ramp, maar ook daarbuiten op het strand, de dirttracks en waar dan ook. Zowel 's nachts als overdag kun je de gekste stunts bekijken.

Archery Tag - Een sport die je kunt vergelijken met paintball, maar dan met pijl en boog. Schakel je tegenstander uit en pak die overwinning met je team.

Jumbo SUP – Met acht man suppen op een mega grote SUP. Lekker knus en beregezellig!

Bekijk hier alle sporten tot nu toe en zie aan de vraagtekens hoeveel er nog bij komt! Ook moet je niet vergeten een kaartje in huis te halen voordat het te laat is...