19/03/2015

Dilip de sportchef heeft zich flink uitgeleefd want we hebben weer een paar mooie sporten aan het rijtje toegevoegd. Check het dus snel!

Golfsurfen - Net als vorig jaar is het team van onze surfgod Bart Verhaak van Surflife.nl er weer. Hij gaat je alles bijbrengen over de ins en outs van het golfsurfen.  Het golfsurfen op MadNes wordt dit jaar flink uitgebreid en wordt mogelijk gemaakt door Oakley.  

Windsurfen - Er gaat niks boven het voelen van de wind in je zeil, de golven onder je board en de adrenaline kick als je als een gek over het water scheurt. Wil jij dit ook meemaken? Kom op MadNes naar de windsurfclinics van Studenten Windsurf Vereniging Plankenkoorts.

Skateboarden – Onze grote vrienden van het Skatecircus uit Den Bosch komen met hun geweldige ramp naar MadNes. Verwacht zeer vette shows en een heleboel gekte. We zijn erg blij dat ze er weer bij zijn want zonder deze mooie gasten en chicks is MadNes lang niet het zelfde! En dan geven ze ook nog skateboardclinics op de miniramp.

Suppen - Staand op een board je voortbewegen over het water met een peddel in je handen. Kitemobile gaat jou net als voorgaande jaren het water op begeleiden en leert je hoe te blijven staan, jezelf voort te bewegen op zee en je eerste golf te pakken. Dit jaar mega capaciteit in deze clinics door de bazen van Fanatic.  

Bekijk hier alle sporten die tot nu toe bevestigd zijn voor MadNes. Binnenkort brengen we de laatste sporten naar buiten dus houd de boel lekker in de gaten! Voor de clinics begint het inschrijven op 16 mei, dus maak alvast een mooie tekening in je agenda op die dag.