01/04/2020

In deze mindere tijden hebben we ook weer wat positief nieuws! We hebben namelijk een flinke bak met sporten voor MadNes 2020 klaar staan.

De helden van Skatecircus komen met hun ramp naar Ameland voor de vetste skateshows. Geniet van het spektakel van deze bijzonder mooie gekken of waag zelf een poging in de ramp. Altijd al eens willen Mountainboarden? Drop dan in bij de roll-in van 2,5 meter en waag je eerste sprong. Of zoef gewoon lekker naar beneden.

Spring vervolgens op Petra’s Strandtrekker naar Outdoor Ameland en kite er op los of trotseer de golven met je maten op een raft. Neem daarna de Strandtrekker weer terug om een beukend potje Archery Tag te spelen.

Balansdagje nodig? Of wil je gewoon je balans naar een hoger level tillen? Doe dan mee met de SUP yoga en SUPilates clincs op zee van Tineke van SUP Skool Leeuwarden.

let’s get medical! Bewusteloos slachtoffer in het water? Gekielhaald door een omstrengelde lijn? Help?! Tijdens de clinic First Aid For Surfing Injuries word je in een uurtje klaargestoomd tot Baywatch figurant. Krijg je hier geen genoeg van? Doe dan ook mee met de KNRM Lifeguard clinic en ontpop je toch een ware strandwacht.

Ook hebben we nog veel extra testmateriaal zodat je los van de clinics volop het water in kunt gaan. Zo zorgt Mistral voor een heleboel SUP boards, neemt Appletree Surfboards veel surf- en kiteboards mee en is Lieuwe Boards erbij met hun handgemaakte kiteboards.

Benieuwd naar welke sporten je nog meer kunt doen op MadNes? Kijk dan hier.