25/06/2018

Het grote clinic-inschrijf-festijn gaat woensdag 27 juni om 17:00 uur van start! Inschrijven voor de clinics is mogelijk tot 3 juli om 18:00 uur. Check daarom van te voren de volgende info even goed zodat je helemaal voorbereid aan de slag kunt.   

Om je in te schrijven voor de clinics moet je hier een account aan maken. Je krijgt hier een bevestigingsmailtje voor (let op: deze kan in je spambox belanden). Heb je van vorig jaar nog een account? Dan is handig om van te voren even te checken of je het wachtwoord nog paraat hebt. Een nieuw wachtwoord aanvragen kan ook hier

Mocht je hier problemen mee hebben, stuur dan even een mailtje naar info@madnesfestival.nl en dan gaan we het voor je oplossen. Het is aan te raden om voor woensdag 16:00 uur je account gemaakt te hebben, zodat je zonder problemen aan de slag kan met het inschrijven. Dit is vooral aan te raden als je een Hotmail account hebt, omdat hierbij wel eens mailtjes in de spam belanden of pas laat binnen komen. 

Schrijf je in voor de clinics op de Surf & Skate en Cultuur pagina's. Bij de clinics met een potloodje kan je je inschrijven en bij degene zonder potloodje is er vrije inloop. Na je inschrijving krijg je een bevestigingsmailtje van je ingeschreven clinic. Let op: dit kan een minuut of 10 duren voordat de mail binnen is.

Het kan het natuurlijk gebeuren dat een clinic vol zit. Raak dan niet in paniek want de kans is groot dat je alsnog mee kunt doen als je op MadNes even langs de clinic loopt, omdat er altijd wel wat mensen afhaken. Daarnaast zijn er ook nog veel clinics met vrije inloop, waarvoor inschrijven dus niet nodig is.     

Wil je alvast de tijden van de clinics waarvoor inschrijving nodig is checken? Kijk dan hier.