29/03/2018

Onze fijne vent Danny heeft weer een aantal mooie sporten gefixt. Ook is er dit jaar lekker veel testmateriaal zodat je los van de clinics nog volop het water in kan. Lees dus snel verder.

Is er iets mooier dan bowlen op het strand van Ameland? Wij dachten van niet! Daarom kun je straks op MadNes lekker een potje bowlen met je maten. "Fuck it dude, lets go bowling".

Traditiegetrouw gaan we ook weer fanatiek skimboarden met de skimboarders van de DSA. Zin om te beachvolleyballen? Dan ben je bij de gezellige Amelanders van SC Nes-Buren aan het juiste adres.

Met Daniel en zijn vrienden wordt het vlammen bij de Apenkooigym. Bij dit fenomeen word je ouderwets fanatiek en slaat de nostalgie zo hard in dat de smaak van Wicky je smaakpapillen weer kietelt! 

Dan hebben we ook nog veel testmateriaal om aan te kondigen. Zo neemt Janga unieke en verbijsterend sexy wetsuits mee om uit te proberen. Voor SUP boards in alle soorten en maten is Mistral van de partij en bij Sector 9 en Catch Surf kun je verschillende soorten surfboards testen. Zo hoef je straks het water nooit meer uit! 

Wil je alle sporten op MadNes eens checken? Dan kun je hier heerlijk rondneuzen