03/04/2019

Yes! Vandaag mogen we weer een paar sporten voor MadNes de wereld in slingeren. Ook hebben we veel testmateriaal op de planning, zodat je los van de clinics ook de hele dag de zee in kunt duiken.   

Tom en zijn maten komen naar Ameland om heel veel skimboard clinics te geven. Leer de basics bij het flatland skimboarden of ga een stapje verder en vlieg over de ramp. Wil je op een leuke en sportieve manier sterker, soepeler en stabieler worden? Probeer dan eens een clinic AcroYoga

Mistral is van de partij met een flinke lading SUPs. Ook zijn er genoeg surfplanken aanwezig dankzij Catch Surf en NSP. Voor de beste longboards kun je terecht bij Sector 9, om ze vervolgens meteen te testen op de pumptrackbaan. 

Ook is Shhh Board Sports aanwezig met veel skimboards en surfplanken en komt Appletree Surfboards langs met surfplanken en kiteboards. Dat wordt lekker testen dus!

Binnenkort volgt nog een laatste ronde met sporten voor MadNes. Benieuwd welke sporten er tot nu toe bevestigd zijn? Kijk dan hier!