03/01/2018

Vers in het nieuwe jaar presenteren we vandaag de eerste cultuuractiviteiten voor MadNes 2018! Sjors heeft weer veel moois bij elkaar gehaald, dus lees daarvoor lekker verder. 

Altijd al de fijne kneepjes van het improvisatietheater willen leren? Ga dan voor een workshop Theatersport. Ook hebben we dit jaar de idyllische woordenwandelingen en voorstellingen van Rosa en Benjamin erbij. Natuurlijk neemt Sophia Maria je weer mee om te dansjoggen voor het leven en zorgt ze daarnaast ook voor een spraakmakende dansvoorstelling.

Met al je creatieve uitspattingen kun je terecht bij onze vrienden van Lucky People Center en La Kapriola.  Zin om te hoepelen tot je een ons weegt? Dan ben je bij de uiterst vrolijke dames van Hoelala aan het juiste adres. Zelfs Symen heeft hier ooit zijn eerste hoepelkunsten geleerd, dus dan kan jij dat zeker! 

Voor een frisse coupe of adembenemende kuif is Barber Bigsby van de partij. Laat dus vanaf nu je wilde haren groeien zodat je tijdens MadNes je helemaal kunt stylen in ’50 stijl.