Op naar MadNes 2021

01/06/2020

We blijven positief voor de toekomst en kijken enorm uit naar MadNes 2021 op 2, 3 en 4 juli. We zijn dan nu ook al bezig mooie plannen te maken om in 2021 weer terug te komen met een knallende editie. 

We willen ook graag iedereen bedanken voor alle support en positieve berichten de afgelopen tijd. Erg mooi om te zien dat er zoveel mensen met MadNes meeleven.

Wil je toch nog een beetje het MadNes gevoel in huis halen? Hou dan de komende tijd onze Instagram en Facebook in de gaten voor een aantal toffe livestreams.

Bedankt!

Steven, Danny, Symen, Céline & Floris

Amelanders opgelet

06/05/2020

Hierbij een speciaal berichtje voor de Amelanders. We kregen wat vragen dat er wat onduidelijkheid was over de restitutie van de Amelander polsbandjes. Dat is natuurlijk niet onze bedoeling!

Ga naar deze pagina voor de restitutie of om eventueel te doneren. We hopen je volgend jaar weer op MadNes te zien!

Bedankt,

Steven, Danny, Céline, Floris & Symen

Info voor de ticketkopers

29/04/2020

Vanwege de nieuwe maatregelen die vorige week zijn aangekondigd, moeten we met pijn in ons hart melden dat MadNes 2020 niet door kan gaan. We balen hier enorm van en kunnen maar moeilijk geloven dat we een zomer zonder MadNes tegemoet gaan. Gezien wij als organisatie het hele jaar met veel passie samen met vele betrokkenen aan MadNes werken, valt dit nieuws ons erg zwaar. Deze maatregelen vallen buiten onze macht en daarom hopen we op jullie begrip.

Lees hier alle informatie voor als je een MadNes ticket hebt gekocht. Heb je een Amelander polsbandje gekocht? Klik dan hier. Heb je het MadNes Hotelarrangement geboekt? Neem dan contact op met Hotel Noordsee.

MadNes wordt door vijf vrienden georganiseerd vanuit een stichting. We organiseren het festival vanaf de keukentafel en kunnen hier niet van rondkomen, waardoor we allemaal baantjes ernaast hebben om dit mogelijk te maken.

Het hele jaar door maken we noodzakelijke kosten voor het festival en de organisatie van elke editie begint al voordat de vorige editie is afgerond.

We hebben als festival een kleine buffer, maar deze is niet groot genoeg om de gemaakte kosten van MadNes 2020 te dekken. Als we iedereen de kosten van zijn ticket volledig terug geven, gaat MadNes failliet en heeft het festival geen toekomst meer.

Er is geen winstmarge die we kunnen wegstrepen en daarom kunnen we helaas niet het gehele bedrag teruggeven: een deel van de ticketinkomsten is nodig om de vaste kosten te dekken.

Het komt er daarom op neer dat we je €100,- van je gekochte ticket van €139,50 kunnen retourneren. De kosten van de campertickets en ontbijttickets worden in zijn geheel geretourneerd.

Kan je het geld missen en wil je MadNes graag steunen? Dan kun je kiezen voor de donatie optie om het geld niet of deels terug te vragen. Naast eeuwige roem en héél veel dank word je hierdoor ook beste vriend van MadNes voor het leven.  

Via dit formulier kun je het bedrag (deels) doneren of laten retourneren. Voor de campertickets en ontbijttickets hoef je niets in te vullen, dit gaat automatisch.

Het invullen van het formulier kan tot 1 juni. Tussen 1 juli en 14 juli kun je het bedrag op je rekening verwachten. 

We hadden natuurlijk het liefste de gehele ticketkosten teruggegeven, en begrijpen dat dit misschien niet leuk is om te horen. Maar we hopen heel erg dat jullie begrijpen dat dit voor ons echt de enige mogelijkheid is om ervoor te zorgen dat er in 2021 weer een editie van MadNes kan plaatsvinden, met daarna nog vele edities die volgen.

Verder kun je van ons een bijzonder cadeautje in je brievenbus verwachten.

Heb je vragen hierover? Bekijk dan deze pagina, waar we nog meer uitleg geven over deze keuze.

We hopen je te zien op MadNes 2021 waar we natuurlijk de vetste editie ooit van gaan maken! Het aftellen duurt dan wat langer, maar de pret wordt des te groter. We gaan ervoor!

Bedankt,

Steven, Danny, Floris, Celine & Symen

MadNes 2020 gaat niet door

21/04/2020

Beste MadNes vrienden,

Vanwege de nieuwe maatregelen die zojuist zijn aangekondigd, moeten we met pijn in ons hart melden dat MadNes 2020 niet door kan gaan. We balen hier enorm van en kunnen maar moeilijk geloven dat we een zomer zonder MadNes tegemoet gaan. 

Uiteraard begrijpen we deze beslissing vanuit het RIVM en de overheid. De veiligheid en gezondheid van onze bezoekers, vrijwilligers, crew, artiesten, eilanders en alle andere betrokkenen staat natuurlijk altijd bovenaan. We begrijpen ook dat dit voor de veiligheid voor iedereen in het land niet anders kan. 

Gezien wij als organisatie het hele jaar samen met vele betrokkenen aan MadNes werken, valt dit nieuws ons erg zwaar. Deze maatregelen vallen buiten onze macht en daarom hopen we op jullie begrip. 

Ondanks alles blijven we wel positief. We kijken daarom ook graag vooruit want MadNes 2021 zal plaatsvinden op 2, 3 & 4 juli en daar gaan we de vetste editie ooit van maken!  Kaartkopers ontvangen uiterlijk 30 april bericht van ons via email. We verzoeken jullie vriendelijk om deze informatie af te wachten en ons even de tijd te geven om alles op een rij te zetten.

We willen iedereen die door deze maatregelen getroffen wordt veel sterkte wensen. Daarnaast willen wij alle helden in de zorg en iedereen die werkt om dit virus onder controle te krijgen enorm bedanken.

Veel sterkte en tot volgend jaar!

Steven, Danny, Floris, Celine & Symen 

Nog meer sporten: leef je uit!

01/04/2020

In deze mindere tijden hebben we ook weer wat positief nieuws! We hebben namelijk een flinke bak met sporten voor MadNes 2020 klaar staan.

De helden van Skatecircus komen met hun ramp naar Ameland voor de vetste skateshows. Geniet van het spektakel van deze bijzonder mooie gekken of waag zelf een poging in de ramp. Altijd al eens willen Mountainboarden? Drop dan in bij de roll-in van 2,5 meter en waag je eerste sprong. Of zoef gewoon lekker naar beneden.

Spring vervolgens op Petra’s Strandtrekker naar Outdoor Ameland en kite er op los of trotseer de golven met je maten op een raft. Neem daarna de Strandtrekker weer terug om een beukend potje Archery Tag te spelen.

Balansdagje nodig? Of wil je gewoon je balans naar een hoger level tillen? Doe dan mee met de SUP yoga en SUPilates clincs op zee van Tineke van SUP Skool Leeuwarden.

let’s get medical! Bewusteloos slachtoffer in het water? Gekielhaald door een omstrengelde lijn? Help?! Tijdens de clinic First Aid For Surfing Injuries word je in een uurtje klaargestoomd tot Baywatch figurant. Krijg je hier geen genoeg van? Doe dan ook mee met de KNRM Lifeguard clinic en ontpop je toch een ware strandwacht.

Ook hebben we nog veel extra testmateriaal zodat je los van de clinics volop het water in kunt gaan. Zo zorgt Mistral voor een heleboel SUP boards, neemt Appletree Surfboards veel surf- en kiteboards mee en is Lieuwe Boards erbij met hun handgemaakte kiteboards.

Benieuwd naar welke sporten je nog meer kunt doen op MadNes? Kijk dan hier.