31/05/2023

Nog een maandje tot MadNes! Dus nog even en je kunt je tas alweer gaan pakken. Los van dat je je zwembroek, bikini of opblaasflamingo niet moet vergeten, hebben we nog een aantal hele dikke tips voordat je straks vertrekt. 

Vervoer       
Bekijk deze pagina voor alle info voor auto en OV. Ook zie je hier alle boottijden. Plan je reis ruim zodat je onderweg nog even kunt een bamischijf kunt eten zonder de boot te missen. 

Opwaarderen met de app
Op MadNes hebben we een mooi systeem waarmee je voor alles betaalt met een chip in je polsbandje. Je kunt je polsbandje op het festivalterrein bij het MMC infopunt opwaarderen met cash en pin. Geen zin om in de rij te staan? Download dan alvast de app om straks op MadNes het tegoed op je polsbandje op te waarderen waar je maar wilt. Meer weten over het betalen op MadNes? Kijk dan hier

Kluisjes   

Bovenop de duin zijn meer dan genoeg kluisjes. Deze kluisjes werken met een pincode, dus zonder sleutel en borg. Makkelijk toch? Kosten zijn 8 euro voor 1 dag, 14 euro voor 2 dagen en 20 euro voor 3 dagen.

Camping StruupOord     
Uiteraard wordt het weer volop genieten op onze favoriete camping genaamd Camping StruupOord. De camping gaat open op donderdag 29 juni om 18:00 uur en op maandag 3 juli moet je om 10:00 uur je tentje weer opgeruimd hebben. Let wel op dat donderdagavond het festivalterrein nog niet open is.   

Donderdag voor 18:00 uur is Camping StruupOord dus gesloten. Het heeft daarom dus geen zin om al eerder naar de camping te gaan.   

Alles wat je verder wilt weten over de camping kun je hier vinden.  

Opening festivalterrein

Het festivalterrein gaat op vrijdag 30 juni om 12:00 uur open. Blijf 's ochtends dus lekker chillen op de camping en kom niet voor 12:00 uur naar het festivalterrein. 

Waar en wanneer kan ik mijn ticket scannen?

Scan je ticket op de camping op donderdag 29 juni tussen 18:00 en 22:00 of vrijdag 30 juni tussen 11:00 en 22:00.

Slaap je niet op de camping? Of slaap je wel op de camping, maar kom je pas op zaterdag aan? Dan kun je op het festivalterrein je ticket scannen op vrijdag 30 juni tussen 12:00 en 01:00 en op zaterdag 1 juli tussen 10:00 en 00:00.

Glas en afval

Neem geen eigen drank en geen glas mee het festivalterrein op. Zorg verder dat je je afval in de prullenbakken gooit zodat dit niet in de zee kan belanden.

Sigaretten

We verkopen geen sigaretten op MadNes. Het advies is om deze te halen in Nes of in Buren.

Wil je nog meer weten? Check dan de veel gestelde vragen