De grote MadNes ideeënbus

11/09/2023

We zijn heel erg benieuwd naar jouw mening over de afgelopen MadNes editie en welke tips jij hebt voor komend jaar. Daarom is de grote MadNes ideeënbus nu geopend!

Wat vond je geweldig op MadNes en wat vond je minder leuk? Wat moet er sowieso terugkomen en wat niet? Wat zou jij anders doen als je MadNes zou organiseren? En heb je zelf toffe ideeën om aan het MadNes programma toe te voegen?

Leef je dus helemaal uit in onze ideeënbus! Dus van camping tot de merchandise en van de bar tot het naaktstrand. Zo help je ons om volgend jaar er een nog mooier feest van te maken!

Ga er dus lekker voor zitten en vul hier de ideeenbus in.

Onder iedereen die de ideeënbus invult verloten we vijf keer een item naar keuze uit de MadNes webshop. Wil jij lekker flaneren met een MadNes pet, bril of longsleeve? Laat dan vooral je emailadres achter om hier kans op te maken.  

Bedankt!

08/07/2023

We hebben ongelofelijk genoten van MadNes 2023! Wat ontzettend mooi om zoveel blije mensen op het strand te zien. Jullie zijn de leukste bezoekers die er zijn!

Mega dank aan iedereen die heeft meegeholpen om MadNes, op welke manier dan ook. Jullie zijn allemaal helden!

Volgend jaar is MadNes op 5, 6 & 7 juli. Dus zet hem vast in je agenda. We hopen jullie dan weer te zien op Ameland!

Bedankt,

Symen, Steven, Floris & Danny

Gevonden voorwerpen

04/07/2023

Ben jij behalve je stem nog iets kwijt geraakt op MadNes? Stuur dan even een mailtje naar info@madnesfestival.nl en dan gaan we voor je zoeken tussen de gevonden voorwerpen.

We gaan bijna beginnen!

28/06/2023

We hebben er ongelofelijk veel zin in! Donderdag gaat de camping om 18:00 uur open en vrijdag gaat het festivalterrein om 12:00 uur open. 

Ben je donderdagavond of vrijdagochtend vroeg al op Ameland? Doe dan op vrijdagochtend lekker rustig aan en kom niet voor 12:00 uur naar het festivalterrein.

Plan verder je reis ruim en hou rekening met extra drukte bij de boten.

Tot op MadNes!