15/05/2017

Na vele jaren keihard voor MadNes gewerkt te hebben, gaat onze grote vriend Dilip na de komende editie stoppen met het organiseren van MadNes. Dit vinden we natuurlijk enorm jammer want het werk wat deze fijne vent voor MadNes verzet heeft is grandioos. Mede door zijn inzet en input is MadNes wat het nu is. Daarnaast gaan we de gezelligheid van Dilip natuurlijk flink missen, om nog maar te zwijgen over zijn zwoele heupjes tijdens zijn bijzondere dansmoves in de late uurtjes.

Maar we gaan niet bij de pakken neerzitten want MadNes gaat door en daarom zoeken wij nu een nieuwe held die een deel van zijn taken kan overnemen.

Taakomschrijving

De taken waar MadNes ondersteuning in zoekt zijn:

- Het sportprogramma
- De bouw & breek
- De veiligheid

Je bent verantwoordelijk voor het sportprogramma in de breedste zin van het woord. Van de clinics tot het testmateriaal en van de demo’s tot de benodigde faciliteiten. Je onderhoud een goede relatie met de desbetreffende partners, je schuwt er niet voor om nieuwe sportonderdelen toe te voegen of bestaande te wijzigen en zorgt ervoor dat alles productioneel op orde is.

Voor de bouw en breek van het festival (t)werk je nauw samen met Siard Bonthuis. Eén van je belangrijkste taken is de indeling van het festivalterrein en ben je medeverantwoordelijk voor de plattegrond. Hier komt een gedegen stroomplan bij kijken alsmede de indeling van het terrein.

Daarnaast werk je aan het veiligheidsplan, de evenementenvergunning en ben je verantwoordelijk voor crowd control en de veiligheidsdiensten als beveiliging, EHBO en KNRM. Hiervoor onderhoud je contact met Gemeente Ameland en andere (lokale) partijen.

Wat wij zoeken in de nieuwe MadNes held

Je wilt MadNes naar een hoger plan tillen en je staat open voor eventuele doorgroeimogelijkheden voor een vaste functie binnen de organisatie. Wij vinden het belangrijk dat de nieuwe held in al zijn/haar werkzaamheden het doorvoeren van duurzaamheid en innovatie hoog in het vaandel heeft staan om MadNes ook in de toekomst het meest duurzame festival te laten zijn.

De volgende eigenschappen zijn zeer welkom:

- Je bent een groot fan van MadNes en alle verschillende onderdelen van het festival;
- Je hebt ervaring met extreme sporten, veiligheid en de technische kant van een festival;
- Je hebt minimaal HBO werk-/denkniveau;
- Je kunt zelfstandig werken, snel schakelen en bent ondernemend en leergierig;
- Je kunt overweg met autocad (een pre);
- Je bent in het bezit van een rijbewijs;
- Je bent flexibel (ook in de heupjes);
- Je kunt bijzonder goed pantosti’s maken;
- Je moet weten wat swell is (en dat is iets anders dan de meesten vermoeden);
- Je kunt goed slechte moppen tappen (of ze in ieder geval waarderen).

Aantal uren

Het is een functie voor gemiddeld twee dagen in de week, het hele jaar door met daarnaast vier weekenden per jaar en twee weken rondom MadNes op Ameland. Het is een dikke plus als je in het voortraject van MadNes 2017 al mee kan lopen en de twee weken rondom het festival op Ameland kunt zijn. Je gaat vervolgens vanaf september 2017 van start en werkt op zelfstandige basis, voornamelijk vanuit huis, onder leiding van Sjors, Floris, Symen en Steven.

Vergoeding is er in overleg.

Klinkt dit als muziek in je oren? Stuur dan voor 26 mei a.s. je CV en motivatie naar info@madnesfestival.nl .

Sjors, Floris, Symen en Steven